O nama

Namještaj po ukusu i mjeri!

Dharma namještaj se specijalizirala za izradu i montažu namještaja po mjeri kao i montažu namještaja kupljenog u nekom od salona namještaja. Primarna djelatnost je izrada kuhinja, ugradbenih ormara, kliznih stijena, dječjih soba te dnevnih boravaka i komoda.

Samostalno radimo preko 12 godina (od 2007. godine), a još smo godinama prije toga pekli zanat u Dom Exlusive interijerima i Stolariji Ribičić. Kroz dugogodišnji rad stvorili smo brojne komade namještaja koji krase domove zadovoljnih klijenata.

Vlasnik tvrtke Dharma namještaj, a ujedno direktor Mario Brinjak uz mali tim inženjera drvne tehnologije i majstora osluškuje želje i potrebe svakog svog naručitelja i sigurno će Vaš prostor pretvoriti u oazu življenja.

Kod uređenja doma važno je pažljivo razraditi ideje kako biste najbolje iskoristili prostor. Nekada je iskusno oko stručnjaka potrebno da Vas usmjeri kako biste imali namještaj koji će dati konačni sjaj svakom Vašem kutku.

I još nešto važno! Kada opremate svoj dom ili ured taj prostor trebao bi odražavati Vaš karakter, stil života i životne navike jer ćete u njemu provoditi svoje vrijeme. Upravo zbog toga ne biste trebali pristajati na kompromise i zato se odlučite za izradu namještaja po mjeri. Dharma namještaj je garantirano najbolje rješenje jer mi ćemo svim svojima klijentima izraditi lijep, moderan i funkcionalan namještaj s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Samo dođite s idejama, a mi ćemo ih pretočiti u stvarnost!
Dharma namještaj – za lijep, ugodan i funkcionalan dom!